Hopp til hovedinnholdet

Jeg har slitt med selvtilliten hele livet og er utrolig sjenert.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har slutt med selvtilliten hele livet og er utrolig sjenert. I 1.klassen ble jeg mobbet fordi jeg hadde mørke hår på overleppa og de sa jeg hade bart! Etter det har bare hverdagen gått nedover. Jeg klarer ikke fokusere på det positivet med meg, jeg fokuserer alltid på hva jeg kan forbedre! Jeg har sultet meg for å bli tynnere, skrapet meg opp med saks (ikke kuttet, bare skrapet på huden) for å få vekk smerten, jeg trener i et desperat forsøk for å bli tynnere, jeg faker et smil hver dag for å late som jeg er glad for st folk skal like meg

SVAR

Besvart 24.08.2015 21:57:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ensom? Lav selvfølelse?

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro at du heller ikke er ønsket av noen. Du kan bruke timer, dager og netter på å plage deg selv med at du ikke er noe verdt og bare til bry. Dette er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
attach_file

Innadvendt, utadvendt eller midt i mellom?

Trives du best i små grupper, eller får du mest energi av store forsamlinger? Liker du best å planlegge nøye, eller er du impulsiv og tar ting på sparket? Personlighetstypen din kan gi deg svaret.

 

Les mer
account_circle