Hopp til hovedinnholdet

Gutt, 14 år som ønsker å overnatte hos sin kjæreste, men får ikke lov av sine foreldre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Mine foreldre sier jeg er for ung til å dra på overnatting til kjærestn min såm bor ca 2 timer unna meg. De babler om at jeg er ikke voksen nok osv, hun får jo låv av sine foreldre å ligge over hos meg. Foreldrene mine sier vi må ta steg for steg. Det er bare to steg besøk å overnatting. Jeg får låv å sykle di 15 milene dit men å ligge over hos kjæresten min det er farli. De er redd for at jeg skal begynne me snus, røyk å sånt. Jeg er en idrettsmann ikke narkomann! I mine øyne har det ingenting med overnatting å Gjøre. Hun bor utfor sentrum å om kvelden går ikke vi å trasser rundt I byen, Da er d film å kos. Vi er 14 år vi er for små til ditt å datt(hvis du skjønner hva jeg mener) Foreldrene mine gir meg ikke et ordenkli svar. Hvis jeg løper 10 km på 38 min klarer jeg nok å overnatte hos jenta mi uten at jeg får noe problemer. Jeg kjenner henne meget godt æ vet hvor grensa går. De vet ikke selv hvorfor jeg ikke får låv. Det er latterli. Hva syns dere?

SVAR

Besvart 26.08.2015 13:14:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Når er det greit å overnatte hos kjæresten?

Det er en deilig tanke å kunne krype tett inntil kjæresten om kvelden og få lov til å bli der hele natten. Foreldre kan sette en stopper for den drømmen, ofte fordi de syns det er for tidlig.

 

Les mer
account_circle