Hopp til hovedinnholdet

Hun er voldelig og tegner stygge tegninger av meg 

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei Ung.no ! Først må jeg bare si at jeg elsker nettsiden deres. Jeg trenger hvirkelig hjelp av dere siden ingen andre bryr seg .. Det er skikkelig vanskelig å forklare men skal prøve så godt jeg kan. I fjor var jeg bestevenn med ei jente i klassen som jeg hadde det utrolig kjekt med men så forelska jeg meg i ein gutt som jeg da ble sammen med. Etter sirka 2 måneder slo vi opp. Så ble hu liksom sammen med han i sånn 1 veke ( hu var egentlig ikkje sammen med han, hu løyg fant jeg ut i ettertid ..) Men så spørde han meg om å bli sammen igjen ( når han liksom var sammen med henne men som han IKKE visste noe om !! ) så sa jeg ja så ble hu SYYYKT sur på meg .. Å nå har det sikkert gått et halvt år siden vi ble sammen og vi er fortsatt sammen og vi elsker hverandre begge to .. Men hu jenta har vært sur på meg så lenge og .. Og hu driver og sparker meg å sender trusler til meg .. Tegninger om at jeg har hengt meg osv .. Det er mer også meg kan ikkje skrive fleire ord ..

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei! 

Takk for at du skriver til oss, og takk for ros! 

 Det er ikke greit at hun er voldelig og tegner slike tegninger av deg. Jeg synes du skal ta dette videre til helsesøster eller en lærer, slik at dere kan få ryddet opp i dette. 

Jeg legger ved en artikkel som du kan ta en titt på. 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ikke så gode venner lenger?

Venninner (colourbox.com)

Har bestevennen din begynt på en ny skole? Eller har dere så forskjellige interesser at dere ikke lenger har noe å snakke om? Fortvil ikke. Du kan redde vennskapet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit