Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ofte vondt i maven.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heii, jeg ville bare spørre om noe. Jeg er ei jente på 16 år. For ca 4 uker siden starta det med at jeg ble kvalm av å spise mat på morgenen, men det har utvikla seg til og bli værre. Jeg spiser nesten ikke noe daglig. Jeg blir kvalm når jeg kjenner lukta av mat. Viss jeg presser meg selv til og spise føler jeg det skal komme opp igjen. Enten det eller så får jeg vondt i magen og sitter på do med veldig vondt i magen og har gul bæsj... Jeg har ofte vondt i magen, føler ett press som om noe presser innover.. Kan det hende jeg utvikler en spiseforstyrrelse? Isåfall hjelp meg.. Vet ikke hva jeg skal gjøre.. Og jeg har akkurat flytta ut for meg selv. Går også kokkelinje på skolen.. så blir tvunget til og spise der. Jeg lurer veldig på hva dette kan være? Og er det noe farlig? Vurderer og snakke med helsesøster men jeg er ikke flink på og snakke for meg. Så vær så snill og svar fortest mulig.. Hilsen ei veldig bekymra og redd jente..

SVAR

Besvart 20.09.2015 14:20:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle