Hopp til hovedinnholdet

Legen sier at det ikke feiler meg noe.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg ble diagnoset med virus på balanseorganet for fire måneder siden, men nå var jeg hos spesialist, og hun sa at det ikke er noe som feiler meg. Allikevel er det som om rommet svaier, som om jeg er i en båt, 24/7, hele døgnet rundt uten stopp! Jeg er veldig redd (ALLTID), og det har jeg vært helt siden jeg fikk det her. Jeg blir veldig deprimert, og tenker at hvorfor lever jeg fortsatt. Jeg prøver å snakke med folk, men det hjelper ikke. Hva skal jeg gjøre? Jeg vurderer å ta livet mitt snart

SVAR

Besvart 30.09.2015 21:53:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle