Hopp til hovedinnholdet

Jeg og mamma er uenige om databruk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og moren min er veldig uenige om databruk og telefonbruk. Jeg liker å spille, men moren min har satt av to dager/kvelder i uken til dette, noe som er greit for meg. Men det som har skjedd nylig er at min mor mener at jeg sitter for mye med telefon og pc, slev om jeg sitter på datamaskinen min to dager (fredag og lørdag kveld) i uken og med telefonen mest om kveldene ellers i uken. Hun truer også med at hvis jeg ikke kjerper meg på skolen (Har 4 i snitt) så tar hun fra meg pcen og hun har allerede tatt fra meg telefonen.. Har hun rett til dette? Jeg har betalt både telefon og datamskin selv.

SVAR

Besvart 19.10.2015 12:53:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når er du gammel nok?

Lurer du på når du kan ta båtførerprøven eller hvor gammel du må være for å jobbe? Her finner du en oversikt over viktige aldergrenser for når du er gammel nok.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Krangler dere om gaming hjemme?

Det kan bli dårlig stemning hjemme hvis man er uenige om hvor mye spilling som er greit. Her er noen råd til hvordan du kan snakke med familien din om det.

 

Les mer
account_circle