Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en gammel bruker på instagram som jeg ikke husker passord eller epost.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg har en gammel bruker på instagram som jeg ikke husker passord eller epost. jeg husker bare brukernavnet.... De i klassen går inn på brukern og jeg liker det ikke. Og jeg skjønner meg ikke på slettmeg.no

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Instagram har beskrevet i sine regler at de ikke gir hjelp hvis man ikke får brukt e-postadressen som er registrert med Instagram-kontoen.

Det finnes likevel noen metoder som kan brukes, selv det ikke kan garanteres noe resultat. Dersom du ikke skjønner deg på Slettmeg.no vil jeg anbefale at du ringer inn for å snakke med en av våre rådgivere. Telefonen er åpen mandag til torsdag, fra 12 til 17. Telefonnummeret er 911 29 392.

Hilsen slettmeg.no i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

- Jeg får ikke sletta kontoen min

Logoer til sosiale medier (colourbox.com)

Jeg har en instagram konto som jeg vil slette. Problemet er at jeg ikke husker passordet til verken instagram eller epostadressa jeg brukte. Jeg lagde eposten for ca 3 år siden og når jeg skulle fylle ut informasjonen skreiv jeg inn bare tull.

Les mer

Slik sletter du deg fra en nettjeneste

Snapchat Instagram Facebook

Sliter du med å slette deg fra en nettside, eller føler du deg krenket av noe på nett? Få hjelp med sletteguiden til slettmeg.no.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit