Hopp til hovedinnholdet

Alle jentene klager på meg fordi jeg ikke er kul nok og ingen bryr seg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg går i 6a og har lite venner. Jeg har prøvd alt jeg kan men så ender det alltid i vasken :( Jeg ble så leimeg at jeg begynte å kutte meg selv å slå meg selv når jeg var lei meg, for meg så var det så godt å slippe de jævla drittungene. Så jeg begynte å gå til en EKTE sykolog, ikke ''Helse Søster''. Jeg begynte å spise mindre å mindre (gjør det enda) jeg veide: 54 kl og så ble det - 47 kl. Jeg er nærmest ferdig med livet, jeg vil bare dø. Alle jentene klager på meg fordi jeg tydligvis ''IKKE'' er kul nok til å stå med dem og leke med dem. Jeg pleier å sitte alene i alle friminutt, jeg har tatt det opp flere ganger, Men ingen bryr seg! Hva skal jeg gjøre ? det er bare jævlig teit! :(

SVAR

Besvart 09.11.2015 07:30:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Spiseforstyrrelser og følelser

Veldig mange 14–15-åringer synes de er for tykke selv når de er normalvektige, og mange tenker på å slanke seg uten at det er behov for det. Andelen øker oppover i tenårene. Slanking, vektkontroll og uheldige matvaner kan øke risikoen for å utvikle spiseforstyrrelser.

 

Les mer
account_circle