Hopp til hovedinnholdet

Vi tror at assistenten i klassen er pedofil.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går i 7. Klasse og der har vi en assistent som vi jenter i klassen tror er pedofil, men vi er ikke sikre. Her er det som har skjedd: det var en fredag, det var regn og vi var på jogge tur. Da vi kom tilbake spurte assistenten til ei jente i klassen " er du våt innvendig" så smilte han. Og de fleste jenten opplever at hen stirrer veldig på rumpene og puppene deres osv. De fleste jentene unngår han. Tenk visst han er det, tenk visst han ikke er det og så har vi laget så mye oppstyr. Hva skal vi gjøre? Jeg begynner og bli litt redd for han. Læreren vår tror bare at vi er forelsket i han vær gang han kommer inn og vi begynner og le og se på hverandre.

SVAR

Besvart 08.11.2015 21:07:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
account_circle