Hopp til hovedinnholdet

Kroppspress.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har ikke et spørsmål, men noe å si. Verden idag er et sted jeg ikke vil være. Her er kroppspresset på det verste og jeg kan ikke forandre det. Hvis jeg ikke har rumpe eller pupper så blir jeg kalt E6 eller så spør folk om jeg har møtt veggen. Jeg er redd for nye kommentarer hele tiden, men det vet ingen. Jeg er 13 år og hater samfunnet. Jeg går med gensere og cardigans som dekker rumpa så ingen kan se den og trener for at den skal bli ''fin'' noe den ikke blir. Perioden hvor folk sa kommentarer som det til meg var en stund siden. Voksne tror at det finnes en løsning som å be folk slutte å si det. DET HJELPER IKKE. Det finnes ikke noe løsning. Har man sagt det kan jeg ikke bare glemme det. Det er alt jeg tenker på.

SVAR

Besvart 13.11.2015 17:58:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle