Hopp til hovedinnholdet

Hva om jeg har noe på hjertet som trekker med ned?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hva om jeg har noe på hjertet som trekker meg ned i et ensomt, mørkt, vondt hull av ren ensomhet etter vonde minner, som har bygget seg opp etter tid. Jeg må snakke med noen, ...ja, det har jeg skjønt. Hva om jeg ikke stoler på foreldrene mine? Hva om jeg ikke får til å snakke med vennene mine om det? Om jeg sitter på rommet, gråter i all stillhet, og har mest lyst til å lage sår på armene. Enten samles vonde følelser, sentrert mot meg selv, og sett utenfra som at jeg er nervøst sjenert. Eller så føler jeg omtrent ingenting, er bare kald, (trist), og likegyldig, eller så har jeg det helt ok og merker ikke at jeg har det ille, men er aldri lykkelig. Hva om dette er noe jeg har reflektert rundt, fundert rundt, og virkelig satt meg inn i, men ikke klarer å gjøre noe med? Hva om jeg ikke stoler på folk, begrunnet av at jeg har blitt undertrykt, stengt ute, og sett rart på? Hva om jeg ikke stoler nok på disse folka til å snakke om noe som dette med dem, om jeg ikke får det til?

SVAR

Besvart 16.11.2015 21:53:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle en ubehagelig opplevelse

Mange som har opplevd noe vondt får en uro i kroppen i ettertid. Det er ikke uvanlig. Her er gode råd til hvordan du kan takle det.

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
account_circle