Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg skjule arr?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I går så var jeg så dum at jeg tok en passer å kutta inn navnet på hundene mine på hånda, begynt å blø. Tenkte det var er symbol på at jeg bryr meg om hundene mine. Når jeg kom hjem fant jeg en nål og kutta opp ene navnet på hunden min på brystet/nakken. Og mamma og pappa så det på hånda og jeg fikk en helvettes kjeft. Hvis jeg gjorde det en gang til så virka det som jeg skulle få bank osv på måten de sa det på. Og de har ikke sett det på brystet/nakken, såe jeg gjør ALT for å skjule det. Er det noen sminke som kan skjule det. Veit det ikke er bra og ha sminke på der, men jeg må, for skal snart gå med kjole, og vil ikke at det skal synes, så hvilken sminke burde jeg bruke da?

SVAR

Besvart 02.12.2015 22:03:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Har du arr?

Ett arr, mange arr, dype arr, grunne arr. Hvordan vil de bli og hva kan gjøres?

 

Les mer
account_circle