Hopp til hovedinnholdet

Læreren får ereksjon når vi har gymtime. Hva skal vi gjøre?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg går i 9 ende klasse. Vi har en ganske kjekk, 35 år gammel gymlærer. Jeg vet at han er alt for gammel for oss. Jentene i klasse er ikke forelsket i han, men de fleste synes han er veldig kjekk. Det er bare et problem. Han har boner hver gymtime. Han har mange andre klasser, men det er kun min og én annen klasse som sier de har lagt merke til det. Selv om han er kjekk osv. synes jeg det er ganske ubehagelig at læreren vår får boner av oss. Vi har ganske fine jenter i klassen, så jeg føler at det er oss han får det av på en måte. Er det noe man kan gjøre med dette?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du forteller at det er ubehagelig at læreren deres får ereksjon i gymtimen. Forstår at det ikke er greit for deg.

Jeg tenker det er fint om du kan snakke med helsesøster på skolen din om det du opplever i gymtimen. Helsesøster kan hjelpe deg med å ta det videre. 

Legger ved noen artikler under svaret som du kan lese.

 

Hilsen Helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Å dele andres nudes er #ikkegreit

Å dele andres nudes er ulovlig

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit