Hopp til hovedinnholdet

Læreren får ereksjon når vi har gymtime. Hva skal vi gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går i 9 ende klasse. Vi har en ganske kjekk, 35 år gammel gymlærer. Jeg vet at han er alt for gammel for oss. Jentene i klasse er ikke forelsket i han, men de fleste synes han er veldig kjekk. Det er bare et problem. Han har boner hver gymtime. Han har mange andre klasser, men det er kun min og én annen klasse som sier de har lagt merke til det. Selv om han er kjekk osv. synes jeg det er ganske ubehagelig at læreren vår får boner av oss. Vi har ganske fine jenter i klassen, så jeg føler at det er oss han får det av på en måte. Er det noe man kan gjøre med dette?

SVAR

Besvart 01.12.2015 20:33:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
account_circle