Hopp til hovedinnholdet

Får meldinger som "hore" "løs" "fitte" osv..

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg lurer på om politiet gjør noe med at en gutt har sendt meg meldinger som "hore" "løs" "fitte" osv... Det er ikke greit, pluss at det er eksen min og jeg elsker han enda, veldig vondt at han skal holde på sånn. Han var min første store kjærlighet og vi var sammen i over ett år:(

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er jo ubehagelig med trakassering på denne måten.  Bra at du sier ifra! Du var glad i ham og er det ennå.  Når han behandler deg på denne måten, er det ikke greit.  Du kan si klart ifra til ham om det, du kan blokkere ham eller kutte ham ut på aktuelle medier og du kan melde fra til politiet om dette vedvarer.  Se mer om dette i artikkel under.  Prat også med noen du har tillit til om dette, for det er ikke så greit å gå med slikt alene.  Få støtte.  Du kan prate med en god venn eller du kan prate med helsesøster på skolen din eller på Helsestasjon for ungdom.  

Han er jo slett ikke verdt å være glad i når han oppfører seg sånn. Kanskje må du også minne deg selv om det og si til deg selv at han må du få ut av livet ditt nå.  

Si tydelig stopp nå.  

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell trakassering

Jente sier stopp med hånda (colourbox.com)

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit