Hopp til hovedinnholdet

Jeg er bekymret for kompisen min som sier han blir slått hjemme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en kompis(16) og jeg begynner å bekymre meg for han. Han er verdens snilleste og vil deg ikkenoe vondt, men han er utrolig oppmerksomhetsyk. Jeg begynner å mistenke at det er fordi han ikke for nok hjemme. Fikk nylig en melding om at han ble slått av faren, og at det har skjedd flere ganger. Dette mener han er normalt, noe det virkelig ikke er.. Han har kanskje(mest sannsynlig ikke) kreft, noe som han da ser veldig svart på og jeg vet ikke om det er sant engang. Han sliter endel på skolen, sliter litt med alkohol og det å stjele(lagt stjelingen av seg endel). Det har virket som om han hatt det bra hjemme, så jeg skjønner egentlig ikkeno nå.. Poenget er at jeg ikke lenger vet hva jeg skal gjøre for at han har det best mulig..?

SVAR

Besvart 07.12.2015 10:56:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle