Hopp til hovedinnholdet

Vil være alene på badet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg opplever at familien kommer inn på badet når jeg står i dusjen eller ellers når jeg er på badet. Jeg kan sitte på do og min far og bror kan komme inn som om det var den mest naturlige ting. Jeg har tatt det opp tidligere og moren min har derfor større forståelse og kommer ikke inn så ofte lenger. Jeg føler spesielt ubehag ved dette om jeg har mensen og skal skifte bind/tampong. Eller når jeg står i dusjen spesielt om jeg vasker meg nedentil eller shaver. Det som ofte skjer er at de kommer inn og setter seg på do og sitter der med mobilen en god stund (doen er rett ovenfor dusjen som har glass dører). Jeg opplever at dette ikke er normalt når jeg snakker med andre på min alder på skolen og sånt, er det? Har dere noen tips til hva jeg kan gjøre med saken?

SVAR

Besvart 09.12.2015 15:52:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle