Hopp til hovedinnholdet

Venninnen min sliter.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg visste ikke helt hvor jeg skulle putte dette emnet, om vennina mi. Men hvertfall, hun sliter. Hun sier til meg at hun er stygg og feit og dritt og slem osv. Bare negativt. Hun selvskader, og noen ganger snedre hun meg bilder av det, og hun klager på seg slelv. Hun er min aller beste venn og jeg vil hjelpe henne men vet ikke hvordan. Jeg prøver å snakke med henne men ingenting fungerer. Jeg har også vært deprimert, og gått i terapi. Hun er vanligvis en skikkelig god venn men hun er ikke en god venn i det hele tatt nå lenger(jeg fortsår jo det men..) hun vet at jeg ikke tåler triggende ting som å se bilder av skarpe gjentander/kutt/blod men alikvel sender hun det. jeg vil be henne slutte, men da kommer hun til å få dårlig samvittighet og si hun er slem igjen. Jeg sliter med megselv men jeg sliter også med henne, for jeg vil være der for henne men jeg vet ikke hvordan når jeg i tilleg bor 4 timer unna. Hun sier at hun driter i meningene mine om hvordan hun er.

SVAR

Besvart 16.01.2016 09:13:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle