Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine er ikke så snille som de pleide.

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei jeg er 11 år gammel og jeg føler at jeg ikke har det helt greit hjemme mamma og pappa er ikke så snille før så pleide mamma og slå meg nå har det roet seg men jeg føler meg fortsatt ikke hjemme her, fek.s når pappa skulle hjelpe meg med matten i sta så brukte jeg litt tid og pappa begynte og rope! også sa jeg til han at han skulle vere stille også begynte han og banne skjikkelig og mamma sa at jeg ikke duger til noe bare forde jeg ville rydde rommet uten henne jeg mente at jeg gjorde det lettere for henne men tydelig vis ikke. mamma begynte og rope og banne og duttet meg ut av mit eget rom! og jeg får aldri privatliv veldig ofte pleier jeg og gråte under dynen på romme mit og min søsters og på min brors for min bror er 25 og min søster er 20 og foreldrene våres tilbringer nesten aldri tid med oss og når de gjør det så ender det bare med en stor krangel! og begge søskenene mine har flyttet til Oslo og går på universitetet broren min er bare lei av de og storesøster er favoritten.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei jente 13 år.

Ettersom jeg leser av din mail, kunne du trenge noen voksne å snakke med. Har du snakket med noen andre om hvordan du har det?

Dersom ikke anbefales du om ta kontakt med helsesøster eller sosiallærer på skolen der du går og snakke med dem. De vil kunne lytte til deg, gir deg råd eller hjelpe deg med å komme i kontakt med andre som kan hjelpe deg.

Hilsen Alarmtelefonen for barn og unge (116 111) i samarbeid med ung.no

 

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit