Hopp til hovedinnholdet

Vi har ikke snakket sammen ansikt til ansikt 

Jente 14 år
 

Spørsmål

hei, jeg har en kjæreste å vi har vært sammen i en måned men vi har bare snakka sammen på snap og fb. vi har ikke sakt hei fjes mot fjes. det liker jeg egentlig ikke. jeg vil jo prate med har og være med han. hva burde jeg gjøre? jeg elsker han plus at bff en min sier at jeg ikke burde være sammen med han og at vi ikke burde være sammen. hun støtter meg aldri når jeg får meg en kjæreste.:( hilsen en jente på 14 som ikke vet hva hun skal gjøre

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei!

Takk for at du skriver til oss.

Jeg forstår at du ikke liker det at dere ikke har snakket sammen ansikt til ansikt. Det er helt forståelig at du vil snakke og være med han i «virkeligheten»

Når det kommer til at du føler at venninnen din ikke støtter deg, jeg forstår at du synes det er kjipt. Når det er sagt kan det være at hun er redd for miste deg som venn, eller at du skal tilbringer mindre tid sammen med henne. Kanskje du kan ta en prat med henne, slik at dere begge kan fortelle hverandre hva dere tenker og føler.

Hvis du skal møte denne gutten vil jeg anbefale deg å ta med en voksen- det er en trygghet. Det kan også være lurt å treffes på et offentlig sted første gangen. Hvis det kanskje blir litt klein stemning mellom dere når dere først møtes, kan det være lurt å snakke om noe som dere har snakket om på nett. Jeg tror nok at det meste vil falle naturlig, og husk å vær deg selv.

Jeg legger ved en artikkel som du kan ta en titt på.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Nettkjærester

SMS-flørting (colourbox.com)

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit