Hopp til hovedinnholdet

Er det greit å gi en valentinsgave til en jente som ikke er interessert?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei Jeg liker en jente som jeg blei forelska i via sosiale medier hun bor ett stykke unna meg og jeg vet nesten alt om hun med hun vet ikke hvem jeg er jeg har vært forelsket i henne i ett år nå uten å skrive " hei" engang så jeg har begynt å snakke med hun men jeg føler at hun ikke er interessert i meg. Jeg tenkte å kjøpe roser og hjerte formet sjokolade til henne på valentinsdagen selv om det vill ta 30 med buss til henne. Jeg lurer bar på om det vill bære greit å levere gaven på døren med ett lite dikt og mitt navn på og dra hjem igjen eller det for drøyt bare??

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Det kan være veldig kjipt når den du liker, ikke virker interessert tilbake. Jeg kan skjønne at du har det litt vanskelig med dette. 

Du forteller at det er bare litt siden dere begynte å prate sammen, men hun virker ikke spesielt interessert. Du forteller også at du har lyst til å gi hun en gave for valentinsdagen, men du lurer på om dette blir for drøyt. Vel, jeg ville helst ha prøvd å glemme denne jenta. Når hun ikke virker interessert, ville jeg ikke brukt penger og energi på å prøve å få tak i hun. Dette kan også virke veldig desperat på dine vegne.

Hvis du mener at det er verdt et forsøk, burde du gjøre det. Men jeg hadde frarådet deg fra å gjøre det.

Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Valentinesdagen - gavetips til kjæresten din!

Jente holder et hjerte (colourbox.com)

Med Valentinesdagen kommer også forventninger om romantiske gester og gaver. Hvor mye man skal legge i denne dagen, og om man bør bruke penger på gave, er opp til hver enkelt. Her kommer uansett noen gavetips til den som sliter før den store kjærlighetsdagen.

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit