Hopp til hovedinnholdet

Nå gjør alle narr av meg

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en gutt på 15 år og jeg spiller spill på nettet osv og det ble jeg kjent med forskjellige folk jeg møtte en gutt på min alder vi hadde mye til felles og ble gode venner en dag viste jeg han blide av meg det gjorde Han også... Uhm så gjorde jeg noe så han kunne ikke spille spillet lenger i spillet også bestemte han seg for oh hvise bilde av meg til de andre venne sine og nå hvisker det til de andre og gjør narr av meg

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Det er leit at det har skjedd, og jeg tror og at beste du kan gjøre er å sende en mail til han som du spilte med og som det er vanskeligheter med hvor du forklarer deg, og at du og han eller en av dere sier til de andre at det er en sak som har vært mellom dere to men at den nå er oppklart og at de kan slutte å snakke. Dette er også lurt å fortelle til en lærer, voksen på skolen eller foreldre/foresatte. Da kan de hjelpe deg. Les artiklen under. Ønsker deg lykke til!


Vennlig hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting!

Jente prater med faren sin (colourbox.com)

Er det vanskelig å snakke med foreldrene dine om personlige ting? Det er ikke så rart. Jo eldre du blir, jo mer avstand opplever du nok til dem og det er normalt. Men foreldre er ikke like håpløse som du tror.

Les mer

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nettet

Jente foran pcen (colourbox.com)

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på andre nettsider, og hva du gjør om noen har filmet deg uten ditt samtykke.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit