Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det vanskelig.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, gutt 14 år. I det siste halvåret har jeg fått et mer og mer deprimerende liv. Når jeg var liten handlet ikke alt om å være best eller vise seg frem. Jeg har nå spilt fotball i rundt 9 år, og først nå syntes jeg ikke det er gøyt lengre. i mine første år var alt helt fantastisk, vi spilte rett og slett for gøy, Men nå konkurerer alle mot hverandre. Alle jeg gikk på lag med før har nå sluttet eller bytett lag. På skolen går heller ikke ting så bra, karakterene går nedover har et snitt på 3,5. Og gjør alt jeg klarer på skolen. I tilegg har jeg nå fått vite at jeg har havnet på 3. Laget i fotball fordi jeg ikke har vært på treninger den siste tiden. akkurat nå er livet mitt rett og slett et helvete. Har ingen ide om hva jeg kan gjøre, plz hjelp!

SVAR

Besvart 03.02.2016 20:11:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle