Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en sykt dårlig venn

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei, jeg har en sykt dårlig "venn" som jeg ikke klarer å bli kvitt. jeg og de ekte vennene mine hater henne virkelig. ikke bare slenger hun dritt, men hun oppfører seg som en 3åring og har dohumor. hun har ADHD, men det kan ikke være all grunnen til oppførselen hennes. hun snakker om perverse ting og forventer at vi skal le, til og med ute blant folk. Hun er SYKT manisk, og hvis ikke hun får det som hun vill blir hun rasende og slenger drit sånn at folk rundt oss begynner å lure. og hun tror at hun eier den andre bffen min som er litt sensitiv og litt redd for drittsekken. nå i det siste har jeg prøvd og ignorere henne og være litt sånn fraværende fra henne eller noe sånt. men så merker hun det å sier det rett ut, så dum som hun er som dette "jeg skjønner ikke kofor dere er så pissed på meg heletiden, dere er så jævla butthurt" og da svarte jeg "du kan bare trygt holde kjeft, du griner jo heletida for ingenting" og hun bare smelte døra å og gikk.neste dag var alt ok. ka skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Her anbefaler jeg deg å snakke med en lærer om dette så de kan løse det på en god måte. En lærer kan hjelpe dere og er pliktig til å gjøre det også. Jeg forstår at hun må endre seg eller at det kanskje ikke er bra for deg/dere å være venn med henne lenger, men for at dette skal løses på en god måte er det greit om en voksen er involvert i dette også. Ønsker deg lykke til og les artiklene under.


Vennlig hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Såret av kommentarer?

Jente tenker (colourbox.com)

Mange slenger med leppa og kommer med ufine kommentarer. Hva gjør du hvis det er du som blir rammet?

Les mer

Ikke så gode venner lenger?

Venninner (colourbox.com)

Har bestevennen din begynt på en ny skole? Eller har dere så forskjellige interesser at dere ikke lenger har noe å snakke om? Fortvil ikke. Du kan redde vennskapet.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit