Hopp til hovedinnholdet

Jeg sa nei, men plutselig var han inni meg. Jeg får vondt i meg når jeg tenker på han og på sex. Hva skal jeg gjøre?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei. For to år siden begynte jeg å snakke med en gutt. Vi snakket mye sammen, men jeg ville ikke gjøre noe med han. Vi begynte å være mer med hverandre, og gjøre ting. Han var allerede veldig dreven i gamet, og hadde lugget med mange jenter fra før. Jeg var svært redd for at han skulle utnytte meg, og hadde alltid tenkt på å vente med sex til jeg ble eldre. Jeg hadde gikk han klar beskjed om dette, og gav han streng beskjed hver gang vi begynte å rote. Jeg kunne ikke så mye og visste ikke alltid helt hva han gjorde, men han sa han hadde kontroll. Han var alltid svært kåt og veldig røff. En gang kjente jeg på meg at ble det ganske heftig, og jeg sa at vi IKKE skulle ha sex! Ha sa så klart nei. Men plutselig var han inni meg. Når jeg kom hjem den natten begynte jeg å gråte. Jeg har slitt med dette lenge, men vi er på en måte sammen nå. Likevel får jeg vondt inni meg hver gang jeg tenker på han og vertfall på sex. Ofte kan jeg begynne å gråte eller bli svært sint. Hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 17 og takk for at du skriver til oss!
Det denne gutten har utsatt deg for er ikke greit:  han har ikke respektert dine grenser og har krenket både deg og kroppen din!  Å ha sex med noen mot ens vilje er en form for seksuelt overgrep, kalt voldtekt. Jeg vil råde deg til å oppsøke hjelp for det du har vært utsatt for: snakk med helsesøster på skolen eller helsestasjon for ungdom for eksempel. Jeg legger ved artikler som kan være nyttige.
 
Vennlig hilsen psykologen
 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Jente med ryggen til (www.colourbox.com)

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg. Her er en oversikt over noen av dem.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit