Hopp til hovedinnholdet

Kan dere hjelpe meg med hva jeg har ødelagt for hun?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Ødelagt livet til: person 1 Fikk kjeft: person 2 I går hadde Min klassefest. Det var en jente som (jeg kaller person 1) skule spørre en gutt uten for festen. Jeg sto inn med alle de andre jente som viste hva som holdet på og skje. Jeg visste det ikke, men når gutten kom inn. Løp alle jente som visste det ut. Jeg og annen venninna (person 2) fulgte etter helt bakerst. Når vi kom ut så klikka hun helt på oss os dere ødelagte alt! Vi skjønte ingen ting så vi gikk oss en tur. Men Like bak oss komme person 1 rett mot oss og sier "hvorfor gjorde dere dette" "det var unedvenig" det var noe av det. Så gikk dem. Men så ble jeg sykt trist fordi venninna mi døde i januar. Jeg ble veldig lei meg og gråt på do. Så spurte person 1. Hva det var osv. Så måtte jeg forklare hva som skjedde i januar. Så ble hun lei seg, men Hun sa "dette er ikke noe å beklage for. Jeg skjønner ingen ting. Kan dere hjelpe meg med hva jeg har øddelagt for hun?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Etter din historie å tolke, og siden du selv ikke vet hva du har ''ødelagt for hun'' så er det vanskelig å si. Jeg tror at du ikke har ødelagt noe, men at hun ble sur og sinna for et eller annet (som jeg ikke vet hva er) og at hun i den frustrasjonen lar det gå utover deg. Det er den eneste forklaringen jeg kan komme på. Ellers vet jeg ikke. 

Jeg tror det er viktig at du snakker med henne om dette, og sier at du ikke forstår hva det er som har skjedd også at dere kan sammen finne ut av ting. Vi har noen artikler som kan hjelpe deg, legger ved disse under. Ønsker deg lykke til! 

Vennlig hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ikke så gode venner lenger?

Venninner (colourbox.com)

Har bestevennen din begynt på en ny skole? Eller har dere så forskjellige interesser at dere ikke lenger har noe å snakke om? Fortvil ikke. Du kan redde vennskapet.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit