Hopp til hovedinnholdet

For et år siden ble min venninne og jeg kjent med en 30 år gammel mann. Han var i starten koselig, men etterhvert begynte han å be om nakenbilder og ble sint når han ikke fikk dette. Han fortsetter å kontakte oss og ber blant annet om trekant og mye mer. Han sier han tenner på yngre jenter og da han er lærer på barneskole lurer jeg på om dette burde anmeldes.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei en venninne av meg kom i kontakt med en 30 åring fra oslo for rundt ett år siden. jeg ble kjent med han via henne og i starten var han en veldig koselig person å snakke med. Etter noen få uker begynte han å be om nakenbilder for at vi skulle vise at vi "stolte" på han. når vi såklart sa nei, ble han kjempe sint og mente vi var barnslige ol. Vi mistet kontakten etter at han ble forbanna på oss fordi venninna mi hadde sex på en fest vi var på. Da fikk vi vite at vi var verdiløse, at vi måtte gå å henge oss og hvor feite vi tydeligvis er. JEg har ikke hatt noe kontakt med ham siden, men nylig tok han kontakt med venninna mi. Han begynte å skrive at han ønsket trekant med oss og mye mer. Jeg kontaktet han over telefon og sa at jeg ikke likte det han sa, og at jeg tok det som trakasering. han har fortsatt og sier at han tenner på yngre jenter (13-15 år). han er 5. klasse lærer og jeg føler meg ikke trygg på at han skal gå rundt med disse tankene i hodet. kan dette anmeldes?

SVAR

Besvart 21.03.2016 19:54:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
account_circle