Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ha kjæreste.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hallo. Jeg går på en veldig litte skole. Jeg har veldig lyst på kjæreste. Men jeg liker ingen gutter i klassen min, og jeg tro at ingen gutter liker meg i klassen. Men der er bare 2 gutter i min klasse

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Først og fremst er det nok viktig å finne en person du virkelig er glad i og føler du passer med. I et forhold er det nesten et krav at man bryr seg om hverandre for å få det til å funke. For at en gutt skal bry seg om ei jente, er det også viktig at jenta bryr seg om gutten. Videre, for å få et forhold til å virke er det flere ting som er viktig. Forståelse, tid, noen like interesser, omsorg og tillitt. Kjærlighet er ikke noe man får kjøpt i butikk, og det kommer når man minst venter det. Det er også viktig å ikke bare være sammen med noen for å ha kjæreste, men å være sammen med noen fordi man er glad i personen.

Jeg tror det viktigste er at du ikke stresser, men at du fortsatt er flink til å ta initiativ. Ta kontakt med gutter i andre klasser, gutter på fritidsaktiviter eller gutter på andre skoler. Jeg legger ved noen artikler du kan se på.

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer

Hvordan få han/henne interessert?

Jente ligger i gresset (colourbox.com)

Er du forelsket, men føler deg usynlig i hans/hennes nærvær? Eller sliter du bare med å komme ut av vennesonen? Av og til gjelder det bare å være litt tøff og tørre å være seg selv. Ung.no gir deg tips til hvordan du kan vekke interessen!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Å ikke ha kjæreste

ikke kjæreste (colourbox.com)

For mange er det rett og slett ikke rett å ha kjæreste. Kanskje er det bare ikke rett tidspunkt, kanskje har man ikke tid, eller kanskje man bare liker friheten med å være singel!?

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit