Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg fortelle han det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en jente på 20 år og har en kjæåreste jeg har vært sammen med i 2 år. Ca 1år inn i forholdet hadde han sex med en annen. Dette skjedde i fylla på guttetur. Jeg har tilgitt han for dette. Men klarer ikke å glemme det.... jeg var ute med en vennine og vi var en gruppe på 10 stk. Vi var på byen for å danse. Jeg drakk alt for mye, har sorte hull i hukommelsen... I løpe av kvelden danset jeg med en fyr, og plutselig begynte han å kline med meg. Jeg stoppet han ikke! Dette skjedde også med en annen gutt til samme kvelden. Jeg og typen har hatt det litt vanskelig i det siste. Vi holder på og pusse opp og har vært slitene. Vi har ikke hatt ork eller lyst til å ha sex. Vi har også kranglet noe. Men jeg elsker han over alt på jord! Jeg fortalte han at det var 2 gutter som kysset meg på festen og at jeg ikke kysset de tilbake. Han tilga meg. Burde jeg fortelle han det? Har begynt å vurdere om jeg vil være sammen med han. Hvorfor kysser man noen, hvis man elsker samboeren?

SVAR

Besvart 09.04.2016 20:34:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle