Hopp til hovedinnholdet

Har kjæreste, men en venninne får meg til å sende nakenbilder, hvordan kan jeg få henne til å slutte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. Jeg er en gutt på 14 år. Jeg har gjort noe veldi dumt. Mot min kjæreste uten om att hun har fått vite om det! :/ Det har seg sånn att det er en jente i klassen som sender meg bilder av sei selv lettkledd og hun gjør det veldi ofte, hun får meg til å sende bilder av penisen min osv, uten att jeg egentlig vil, og hun ringer meg helt plutselig på facetime osv og vi snakker om alt, og etter vært i samtalen så begynner henne og vise puppene sine osv for og få meg kåt.. Jeg sier til henne stopp flere ganger eller så sier jeg ikke gjør det der osv.. Men hun fortsetter bare for og gjør meg kåt, så hun kan se penisen min.. og få meg til og runke for henneJeg vet jeg egentlig burde legge på og ikke sende eller vise penisen min. Men sier jeg nei eller ikke viser noe så klarer henne og på en måte og presse meg til det.:/ Og etter på føler jeg eller vet jeg har gjort noe veldig dumt mot kjæresten min.. Og nå lurer jeg på hva jeg skal gjøre for og få henne til og slutte!

SVAR

Besvart 10.04.2016 14:08:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle