Hopp til hovedinnholdet

Har kjæreste, men en venninne får meg til å sende nakenbilder, hvordan kan jeg få henne til å slutte?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei.. Jeg er en gutt på 14 år. Jeg har gjort noe veldi dumt. Mot min kjæreste uten om att hun har fått vite om det! :/ Det har seg sånn att det er en jente i klassen som sender meg bilder av sei selv lettkledd og hun gjør det veldi ofte, hun får meg til å sende bilder av penisen min osv, uten att jeg egentlig vil, og hun ringer meg helt plutselig på facetime osv og vi snakker om alt, og etter vært i samtalen så begynner henne og vise puppene sine osv for og få meg kåt.. Jeg sier til henne stopp flere ganger eller så sier jeg ikke gjør det der osv.. Men hun fortsetter bare for og gjør meg kåt, så hun kan se penisen min.. og få meg til og runke for henneJeg vet jeg egentlig burde legge på og ikke sende eller vise penisen min. Men sier jeg nei eller ikke viser noe så klarer henne og på en måte og presse meg til det.:/ Og etter på føler jeg eller vet jeg har gjort noe veldig dumt mot kjæresten min.. Og nå lurer jeg på hva jeg skal gjøre for og få henne til og slutte!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Jeg synes det er veldig bra at du har samvittighet til å gjøre noe med denne saken, siden det er ikke rettferdig mot kjæresten din. 

Du forteller at en jente får deg til å sende henne nakenbilder, selv om du ikke vil. Du lurer også på om hvordan du skal få henne til å slutte. Vel, dette er ganske enkelt. Du sender ikke flere bilder. Når hun begynner å spørre om det, så sier du bare 'Nei jeg har kjæreste' og så svarer du ikke etter dette. 

Hvis du vil at hun skal slutte å spørre helt og holdent, burde du ta en prat med henne. Be henne sette seg i kjæresten din sin situasjon, det ville nok ikke vært så greit å bli lurt på den måten. Etter dere har tatt en prat om dette, vil hun nok respektere dette, hvis ikke ville jeg bare ignorert personen. 

Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit