Hopp til hovedinnholdet

Jeg så at noen ble dratt inn i en bil.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg var på byen med mamma så skulle vi hjem igjen men jeg gikk før mamma da men i så fall da så jeg en bil som stoppet så kom det en mann ut av bilen da begynnte en jente som var lenger framme hun begynnte å løpe og han mannet tok henne i armen og sa kom her de så ikke meg da men så dro han hun med ned i en bil og stakk av vet ikke hva som skjedde men følest ut som om hun ble kidnappet

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 13 år

Takk for at du skriver til oss. Så fint at du bryr deg om noe du har observert på gata og at du tar det videre. Fortalte du moren din om det du så? Hvis du tror at du er vitne til noe kriminelt så kan du ringe direkte til politiet på 112. Dette er når du er i den akutte situasjonen og vil at politiet skal komme med en gang. 

Ut fra det du forteller så kan det kanskje ha vært at det var en jente som hadde stukket av hjemmefra og at pappaen hennes ville ta henne med hjem igjen, men man kan ikke være sikker. Hvis det virket som om han var voldelig mot henne så er det jo uansett ikke greit om han er pappaen eller noen andre. 

Jeg vil anbefale at du snakker med moren din om det du så og at dere blir enige om hva dere gjør videre. 

Lykke til og fortsett med å bry deg om folk rundt deg. Det er godt at noen som deg passer på og sier fra når slike ting skjer.

 

 Hilsen psykologen, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit