Hopp til hovedinnholdet

Jeg trodde at jeg snakket med en i klassen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no,jeg har skrevet 11.04.2016 00:38:14 på kommentarfeltet i "20 tegn på..." der jeg forklarte alt. Greia er at jeg trodde jeg snakket med en jente i klassen gjennom ung.no kommentarfeltene. Jeg fant ikke ut hvem jeg snakket med for alt jeg vet nå kan det være hvem som helst. Det får meg til å tenke om det er noe som er galt med meg.Jeg hørte i klassen da de snakket om ting som ble skrevet her. Før 2år sidn spurte æ den første jenta æ likte om det men hun sa hu ikke har peiling.Hvis det var en av dem så vet jeg ikke deres intensjoner men en ting er sikkert hun hadde ikke følelser for meg men hun gjorde det kanskje for å bli populær eln 4d hun fortalte t hele klassen.Dette har foregått i tre år nå og jeg synes det e nok å vil gå videre. Det gjorde meg usosial å usikker og æ vil ikke bli mint om det så værsåsnil slett de kommentarene æ har rapportert og la vær å legge ut dette spørs. Jeg har aldri snakket om dette med noen før og håper jeg får noen råd fra dere. Ttakk på forhånd

SVAR

Besvart 19.04.2016 20:31:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle