Hopp til hovedinnholdet

Blir mobbet på fotballbanen. hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg spiller fotball. Når jeg spiller fotball på skolen så er det alltid folk som klager på meg for at jeg bare får en pasning av en annen. Og når jeg har ballen så får jeg bare kommentarer som fks: gjør noe da!!!! Eller som ikke prøv på besj!!!! Som en annen fks sier til meg når jeg har ballen. Også når jeg ikke tørr å si slutt til dem så ender det bare med at de begynner å si at jeg suger og at jeg bare er dritt og at jeg ikke er vært noe. Og noen ganger så slenger de meg i bakken og slår og sparker meg. Også er det en som noen ganger sier til meg når skal du egentlig slutte på fotball. Og jeg vet jo at det ikke er et vanlig spørsmål, det er jo faktisk et veldig frekt spørsmål. Så jeg tørr nesten ikke å ha ballen på banen og tørr heller ikke å si ifra at de skal slutte. Jeg er kjempe lei. Setter stor pris på svar.

SVAR

Besvart 08.05.2016 11:46:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Få slutt på mobbingen!

Det er ikke din skyld eller deg det er noe galt med - ingen har rett til å plage andre! Her er noen tips til hvordan du kan få slutt på mobbingen.

 

Les mer
account_circle