Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker hjelp med problemene mine.  

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 13 og er lei av folk og skolen som sier de skal hjelpe men ikke gjør det! For ikke så lenge siden leste jeg med en lærer fordi skolen påsto at jeg måtte ha lese trening(jeg er to språklig), da jeg sa i fra om at det ikke hjap meg ble kontaktlæreren min skuffa og ikke trudde på meg. Hun fikksa det etterhvert og nå leser jeg ikke med han mer, og foresten er den læreren litt slem etter at jeg ikke leser med han lenger. Han gir meg foreksemprl verre karakterer en andre selv om han selv vet at jeg gjore det likt som de andre. Jeg er bedre til å lese nå, men det er ikke på grunn av skolen, det er fordi jeg har jobber mye hjeme. Jeg var hos helsesøster i høst og da fortalte jeg henne alt av problemer. hun sa at de ville hjelpe. Men de hjalp alderi og jeg var alene med problemer og all ting, og jeg fikk heller ikke støtte hjemme i fra. Fra nå av trur jeg ikke på at skolen vill hjelpe meg fordi de gjør det jo aldri. Hva skal jeg gjøre med problemene mine?

SVAR

Besvart 10.05.2016 20:40:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle