Hopp til hovedinnholdet

Guttene i klassen er ikke noe hyggelige mot meg 

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei. Guttene i klassen min er skikkelig dritt mot meg. Vi skal starte på ungdomsskole sammen med noen fra andre skoler og de har sagt til dem at de ikke burde være venn med meg. Jeg aner ikke hva jeg har gjort galt og de vil ikke si hva jeg har gjort heller. Heldigvis kom jeg ikke i klasse med noen av dem, men det er fortsatt ikke greit. De mobber meg og skal alltid kommentere på meg. Jeg har prøvd å si at det ikke er greit, men de tar det ikke seriøst. Jeg blir veldig såra og jeg er redd for at jeg skal få et rykte. Hva skal jeg gjøre? Hilsen en fortvilet jente

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Beklager sent svar! 

Så leit å høre at de holder på slik! Det er ikke noe hyggelig og helt unødvendig. Jeg synes du har vært veldig tøff som har sagt ifra til de, men trist at de ikke bryr seg. Det er ingenting galt med deg, men heller med de som oppfører seg sånn. 

Jeg synes du skal snakke med en lærer eller helsesøster på skolen. Det er alltid godt å snakke med noen og de kan også ha noen gode tips :-) På ungdomsskolen så kommer du til å møte mange nye mennesker og få mange nye venner, så dette går nok bra :-) 

 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Skoleelever sitter på en benk (colourbox.com)

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit