Hopp til hovedinnholdet

Liker en jente som sa at hun liker meg også, men hun vil ikke ha kjæreste, hvordan kan jeg få henne?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er forelsket i en jente og jeg har hvert det lenge. Hun pleide å si at hun ikke likte meg før, men så begynte bestevenninna hennes å flørte med meg da så jeg at hun ble dritt lei seg/sint, så snakka vi om det og nå har hun sagt at hun liker meg og det syntes jeg er bra. Jeg har sagt til hun at jeg ville bli sammen med hun, men da sa hun at hun ikke kan ha kjæreste nå og at vi skulle være bestevenner. Hun vill altid se mine meldinger på telefonen min og hun vill vite om jeg ser på porno eller ikke. En kompis har sagt at hun er veldig kåt å bare vill ha sex, men jeg tror ikke at det bare er sex hun tenker på. Så jeg lurer på hva eller hvordan jeg skal få henne?!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Så hyggelig å høre at du er forelsket:)

Jenter kan være veldig vanskelige å lese, så jeg kan forstå at du er litt frustrert. Du forteller at hun har sagt at hun liker deg også, men at hun ikke vil ha en kjæreste. Man kan nesten ikke tvinge noen til å være sammen med deg, men jeg har et råd som han komme til nytte!

Forklar at det ville blitt for vanskelig for deg å være med henne, hvis du visste at det aldri ville bli noe av. Da vil hun nok endre mening hvis hun da tenker at det er en mulighet for at hun mister deg.

Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit