Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror jeg har depresjoner og angrer mye etter jeg har kuttet meg. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Tror jeg har depresjoner, men jeg er usikker. Jeg griner så og si hver kveld, jeg kutter meg selv. Jeg liker ikke meg selv og jeg har ikke den interessen lenger til å være ute med venner.. Jeg har ikke så veldig matlyst heller.. Jeg klarer ikke å fokusere når jeg er på skolen, og jeg er bare lei. Lei av alt. Det med kutting.. Er det normalt at du angrer dagen etter på at du har kuttet? Og skjuler det? For når jeg kuttet meg, føles det godt og jeg tenker ikke noe mer på det. Men dagen etterpå føler jeg meg skikkelig dritt. Jeg angrer mye, men senere skjer det igjen. Sånn fortsetter det..

SVAR

Besvart 21.06.2016 00:24:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle