Hopp til hovedinnholdet

Blir fort aggressiv når vennen min tuller med meg.

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har en ganske snill venn, men uten at jeg mener det kan jeg bli veldig sur på han for det han gjør selv som jeg kanskje gjør det samme andre ganger. Jeg kan si stygge ting til han som jeg ikke mener og kan bli voldelig ( ikke alvorlig voldelig) Jeg har sagt til han at jeg ikke mener det jeg sier men jeg føler meg fortsatt veldig slem etter å ha gjort noe slemt. Et eksempel er at han kanskje heller litt vann med flaske på meg og jeg blir veldig sur og kan si stygge ting Dette syntes ikke er noe bra for jeg mener det ikke hva burde jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Så godt å høre at du har lyst til å forandre denne dårlige egenskapen du har:) 

Det er faktisk veldig mange som deg, som har en litt kortere lunte enn andre. Det jeg ville råde deg til å gjøre, er å ta kontakt med enten rådgiver eller skolehelsetjenesten, hvor du forklarer hvor sint du blir når dette skjer, og at du har lyst på hjelp til å temme sinnet ditt, da vil de nok hjelpe deg:) 

Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva er vold?

Jente blir slått (colourbox.com)

Mange barn og ungdom lever med vold og overgrep i familien, fra kjæresten eller fra andre. Men det er ikke alltid de tenker på dette som vold. Det viktig å vite om det er vold du opplever.

Les mer

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinna jente (colourbox.com)

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit