Hopp til hovedinnholdet

Søstra kom inn og så oss

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg og kjæresten til en av mine bestevenner kyssa. Han ville det. (tvingte meg på ein måte litt komplisert) Men jeg skal ikkje skylde på han. Jeg var kåt og ville kline. Han tok meg på puppene og rumpa. Han tok seg på kuken flere ganger. Etter det dro vi hjem til han og jeg runka han og han tok meg på puppene. Og storesøstra hans kom inn. Hun begynte å le men ble litt sur samtidig Og hun stusse litt på hva jeg gjorde med kuken hans. Og vart litt sjokka. Fordi bestevenninna mi og han har vert sammen i 10 måneder. Han skal slå opp fordi han vil bli sammen med meg. Hjelp!??? Det var mye mer som skjedde men blir får mye å gå i detalj. Spm; hvorfår synest søstera det var morsomt? Og jeg kommer til å miste hun som venn. hva tenkte jeg.? Hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du sender inn spørsmål til oss.

DU forteller at du var intim med en gutt,hvor søsteren hans kom inn og så dere og begynte å le. Og at du følte deg litt kåt men også presset til å gjøre det. Dette er noe jeg synes du skal snakke med noen om. Det at man er kåt kan man ofte føle seg, men å bli presset til ting det er ikke noe god opplevelse. Det at han er sammen med bestevenninna di er jo ikke noe bedre heller. Så her tror jeg at man bør rydde opp i hva som har skjedd, og at du setter klare grenser for deg selv slik at det ikke skjer igjen og at du ikke føler deg presset igjen.

Grunnen til at søsteren lo kan jo være at hun ble litt sjokkert og visste ikke hva dere drev med og hvorfor siden han er i et forhold. Når det gjelder at du kommer til å miste venninnen din  vet jeg ikke, men her må du få hjelp fra noen utenforstående som helsesøster på skolen eller noen andre. Hva du tenkte det vet jeg ikke, noen ganger så blir man litt presset til å gjøre ting, og man har lyst men etterpå kan det allikevel føles litt feil. Ta vare på deg selv, tenk på at du skal ha det bra og hvordan du kan komme videre fra dette. Det er også hva du skal gjøre, ta vare på deg selv, og se til at det ikke skjer igjen.

Det å bli sammen eller ikke er jo en stor ting, og selvom han kanskje går fra venninnen sin for å bli sammen med deg, må du tenke igjennom  om  han er en god fyr for deg. Å presse noen til å gjøre ting de ikke føler er helt riktig er jo ikke greit, men husk også at det ikke er din feil at det skjedde!Ønsker deg lykke til! 


Vennlig hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er det greit å mase seg til sex?

Par i en seng (colourbox.com)

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

Les mer

Oversikt over gode hjelpetjenester

Jenter bruker mobilen sin (colourbox.com)

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit