Hopp til hovedinnholdet

Søstra kom inn og så oss

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten til en av mine bestevenner kyssa. Han ville det. (tvingte meg på ein måte litt komplisert) Men jeg skal ikkje skylde på han. Jeg var kåt og ville kline. Han tok meg på puppene og rumpa. Han tok seg på kuken flere ganger. Etter det dro vi hjem til han og jeg runka han og han tok meg på puppene. Og storesøstra hans kom inn. Hun begynte å le men ble litt sur samtidig Og hun stusse litt på hva jeg gjorde med kuken hans. Og vart litt sjokka. Fordi bestevenninna mi og han har vert sammen i 10 måneder. Han skal slå opp fordi han vil bli sammen med meg. Hjelp!??? Det var mye mer som skjedde men blir får mye å gå i detalj. Spm; hvorfår synest søstera det var morsomt? Og jeg kommer til å miste hun som venn. hva tenkte jeg.? Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 21.06.2016 14:36:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle