Hopp til hovedinnholdet

Jeg var på skumparty for ungdommer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, det har seg sånn at jeg var på skumparty for ungdom der jeg opplevde noe jeg følte var veldig ubehagelig. Jeg var med 2 andre venninner og vi var og danset inne før skumpartyet hadde startet skikkelig. Så var vi litt trøtte etter dansingen og satte oss ned på en sofa. Så kom det plutselig 3 andre gutter som satte seg mellom meg og venninnene mine, sånn at jeg satt i midten av tre helt ukjente gutter. Så hadde jeg bare på meg shorts den kvelden og han ene gutten tok plutselig hånda på låret mitt og strøk litt. Han andre spurte om navnet mitt og om hvordan jeg hadde det. Jeg svarte ikke på det de spurte om. Så sa han ene gutten "er du kåt" til meg. Da følte jeg meg veldig ukomfortabel og bare reiste meg opp og gikk ut for å danse. Noe lignende dette har aldri skjedd meg før og jeg opplevde det som veldig ubehagelig. De gjorde ingenting på vennene mine, hvorfor meg? Skremmer meg å gå på andre ungdomsfester nå. Mente de dette på tull tror du eller var det dumt gjort av dem?

SVAR

Besvart 24.06.2016 23:38:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuell trakassering?

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Dette regnes som seksuell trakassering og er ikke greit.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle