Hopp til hovedinnholdet

Liker han meg?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei. kan noen hjelpe meg?! jeg tar en gutt alltid å stirre på meg, og hver gang han ser at jeg ser at han ser på meg snur han seg. også vær gang jeg er i nærheten av han så virker han veldig nervøs. Alle vennene mine tror han liker meg. men jeg vet ikke siden han ikke har gikk meg klare tegn. jeg er ikke sjenert person men jeg er skikkelig feminist! altså jeg liker at gutter tar første steget og ikke jenter. Vennene mine tror også at han er sjenert. Ihvertfall jeg orket ikke å vent mer så jeg la han til på facebook for å se om han tørt å snakke med meg der, men det har han ikke gjort. og det har gått 5mnd. så spørsmålet er tror dere han liker/likte meg? syns dere jeg skal glemme han?.. og ja, han stirrer forsatt på meg! jeg må bare ha 1 svar!!! er så desperat. takk

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Det er vanskelig å vite om han liker deg eller ikke. Men, dersom du skal finne ut av dette må du ta initiativ selv. Du er ikke feminist dersom du mener han må spørre først, da er du bare gammeldags. Du er feminist dersom du tør å snakke for deg selv om har sterke meninger og kvinners rettigheter! Jo bedre du kjenner han jo lettere er det å vite om dere har god kjemi eller ikke. Jeg legger ved et par artikler som du burde lese, lykke til! 


Hilsen Ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit