Hopp til hovedinnholdet

Liker han meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. kan noen hjelpe meg?! jeg tar en gutt alltid å stirre på meg, og hver gang han ser at jeg ser at han ser på meg snur han seg. også vær gang jeg er i nærheten av han så virker han veldig nervøs. Alle vennene mine tror han liker meg. men jeg vet ikke siden han ikke har gikk meg klare tegn. jeg er ikke sjenert person men jeg er skikkelig feminist! altså jeg liker at gutter tar første steget og ikke jenter. Vennene mine tror også at han er sjenert. Ihvertfall jeg orket ikke å vent mer så jeg la han til på facebook for å se om han tørt å snakke med meg der, men det har han ikke gjort. og det har gått 5mnd. så spørsmålet er tror dere han liker/likte meg? syns dere jeg skal glemme han?.. og ja, han stirrer forsatt på meg! jeg må bare ha 1 svar!!! er så desperat. takk

SVAR

Besvart 25.06.2016 13:44:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle