Hopp til hovedinnholdet

Jeg var med familien min da en mann plutselig kysset meg på kinnet. Han gliste ekkelt da han ble tilsnakket av faren min. Nå er jeg redd i nærheten av menn med mørk hud. Hvordan kan jeg komme meg videre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei idag så var jegmed faren min og søsteren min da en mann plutselig tok tak i meg og kysset meg på kinnet, denne mannen var helt ukjent for meg og da faren min skulle snakke med ham gliste ham ekkelt og man kunne se de skjeve tenne komme ut. Helt siden det har jeg nå vært veldig redd nær mørkhudende og jeg er selv. Dette har aldri sjkedd med meg før. Hvordan kommer jeg meg videre?

SVAR

Besvart 16.08.2016 16:52:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
account_circle