Hopp til hovedinnholdet

Fetteren min får søsteren min på 8 til å smake på tissen sin. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Fetteren min har jo noen probleme tror han har noe ADHD greier, vet ikke helt. Han er 15 og oppfører seg bare teit. Vi må av og til overnatte hos han, meg og lillesøsteren min. Lillesøsteren min liker jo rumpe og pupper og tisser og son og synest dette er spennende og "gøy", hun er foresten 8. Når vi er der skal vi bare på badet for å pusse tenner og sont også kommer han inn og spør henne om hun vi ta på tissen hans og smake på den. Og hun gjør jo det pga hun synest det er gøy. Og han har jo ikke noen kjæreste som kan gjøre det med han. Han er ikke upopulær. Men jeg klarer ikke å si noe til den men ender opp med å være beskymret. Ingen voksne vet om det og jeg tør ikke si i fra. Synest ikke det er greit. Det har vert son en god stund nå men er lenge siden sist vi var der. Det er jo ikke greit dette her. Men jeg vil ikke få ham i problemer eller at han skal komme i fengsel eller noe. Aner IKKE hva jeg skal gjøre. Får bare helt hetta og kan ikke gjøre noe! Please hjelp!!!!

SVAR

Besvart 19.08.2016 22:25:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva sier loven om seksuelle overgrep?

Vi har samlet en oversikt over lovbestemmelser i straffeloven som omhandler seksuelle overgrep.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Alternativ straff for ungdom

Mange som er tatt for noe tror at politiet bare kan tilby straff. Det stemmer ikke. Å hjelpe ungdom med å ta riktige valg og komme ut av feil miljøer, er viktig forebyggende arbeid for politiet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle