Hopp til hovedinnholdet

Søker jobber, men får bare avslag.

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei jente på 20-år født og oppvokst i Norge lurer på er ferdig på videregående som hudpleier men får ikke jobb! Vil studere videre og ta påbygg men har stryk i matte og har prøvd å ta opp matte på sonans 6 ganger betalte 10.000 som gikk i dass. Skjønner ikke hva jeg skal gjøre alt har stoppet opp for meg vet ikke hvilken retning jeg skal i. Har vært hos nav og prøvd meg på endel kurs og søkt jobber men får ikke jobb og er veldig deprimert. Håper jeg kan få hjelp

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei og takk for at du skriver til oss

Det er flott at du søker aktivt etter jobb!  Som nyutdannet så kan det i mange tilfeller ta noe tid før du finner deg en jobb i det du er utdannet til.  Det er derfor lurt å utvide jobbsøket ditt.  Det vil si at du også bør søke på stillinger som kanskje ikke har noe med utdanningen du har tatt.  Mange ganger kan det være lettere å få en ny jobb (drømmejobben), når du allerede er i jobb.

På våre nettsider har vi noen gode rå og tips til ungdom som vil i jobb.  Sjekk ut dette.  NAV har også en egen Facebook-side som heter NAV Jobblyst.  Her kan du sende inn spørsmål til dyktige veiledere og lese om aktuelle saker på veggen.

Ønsker deg en fin dag videre og lykke til i jobbjakten :-)

Hilsen NAV i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik finner du ledige jobber

Gutt søker etter jobb

På jakt etter jobb? Her er en oversikt over hvordan du kan gå frem for å finne ledige jobber.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit