Hopp til hovedinnholdet

Hører uforklarlige lyder

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg fant egenklig ikke noe bra emne til det jeg lurer på, men jeg begynner å bli redd for at jeg blir gal. For jeg hører lyder hele tiden som ikke er der, men i det øyeblikket jeg hører lydene, er jeg sikker på at det er noe rundt meg som lager de lydene. En lyd som jeg hører veldig ofte er en meldingslyd og noen som går eller sånne naturlige ting. En gang satt jeg på rommet mitt i andre etasje, så hørte jeg en meldingslyd, jeg var helt sikker på at lyden kom fra rommet, men mobilen min lå nede og jeg ransakte hele rommet for å skjekke om jeg kunne finne noe som kunne ha lagd denne lyden. Men det gjorde jeg ikke. Og jeg vet lenger ikke om de lydene jeg hører faktisk er en lyd som kommer fra objekter eller mennesker rundt meg, eller ikke. Takk på forhånd

SVAR

Besvart 28.08.2016 20:20:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle