Hopp til hovedinnholdet

Hvordan bli populær og hvordan snakke med jenta jeg liker?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er bra og flink gutt synes jeg selv !! Men jeg liker ikke og gjøre ting med tvang !! Også jeg vil at jeg blir mest populær på skulen og omkringen rundt meg!! Men jeg tør ikke og si NEI på noen spørsmåler ! Jeg egt kan ikke og si nei! Fordi siden dem har spurt meg om en ting jeg har sagt JA også det blir vanskelig for meg og si nei vettu! Også hvordan kan jeg bli populær på skolen jeg vet det er litt dumt og spørre om denne ting men jeg vil at jeg blir populær hjelp meg !!! Jeg liker en jente men jeg kan ikke/ tør ikke og gå og snakke med henne ! Hvordan kan jeg blir ferdig med denne probleme jeg vil fine en best møte for og snakke med henne med jeg vet ikke hvordan skal jeg gjør det !!!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det å være populær handler om å være godt likt av mange, og det blir du ved å ha kontakt med mange, snakke med mange og viktigst av alt: Være hyggelig og ha respekt for alle. Si hei og smil når du ser de i klassen din. Gå bort til dem om noen sitter alene, eller om det er noen du ikke har snakket med på en stund. Du trenger ikke si noe mer viktig enn å spørre hva som skjer, hvordan de har det eller lignende. Det handler bare om å vise at du bryr deg og at du ønsker å prate med de! Husk at det ikke bare er ditt ansvar å finne noe å prate om, men også de du snakker med. Hvis du stiller dem spørsmål, så kommer de til å stille deg spørsmål tilbake og snakke med deg. Dere kan snakke om hva dere har gjort i det siste, ting som har skjedd i det siste, andre ting du bryr deg om eller har hørt. Det kan være hva som helst!

Jenter liker gutter som er seg selv, ikke skal "tøffe" seg og som kan snakke for seg. Hvis en gutt klarer å sjarmere en jente ved og f.eks få dem til å le og føle seg komfortable i deres nærvær er mye allerede gjort. Det spiller egentlig ikke så stor rolle hva som blir sagt, bare at samtalen faller inn naturlig og begge parter føler seg vell. Hvis du i tillegg treffer et samtaleeme du vet hun brenner for, er jo selvfølgelig dette et pluss. Hvis du syns det er flaut at bare du snakker med henne, kan du snakke med henne når det er mange andre rundt dere. Hvis det blir kleint mellom dere da, kan dere støtte dere på de andre som er rundt dere.

Jeg har lagt til noen relevante artikler, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit