Hopp til hovedinnholdet

Jeg skjønner ingenting av livet mitt. Mamma fant dagbøkene mine og fant ut mye om meg. Jeg skjønner ikke noe, er bare helt forvirret.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg skjønner ingenting av livet mitt. Det er bare styr! Mamma fant dagbøkene mine å fant ut at jeg har hatt depresjoner i flere år, kuttet meg, prøvd selvmord og hele pakka. Jeg er drittsur på mamma, når jeg ser henne blir jeg fysisk kvalm, og jeg tåler henne ikke. Jeg ble ikke sur ETTER jeg fant ut det med dagbøkene, det var også lenge før det, men det med dagbøkene gjorde med enda mer irritert. Det er ingen som skjønner meg. Mamma og pappa har så vidt snakket sammen siden de skiltes, som var da jeg var rundt tre år. Fant ut at pappa slo mamma osv, så det er derfor mamma ikke tålter han. Jeg og broren min må heletiden sende beskjeder til den ene fra den andre, og det er så plagsomt. Mamma prøver å sende meg for å snakke med noen heletiden, som psykolog, helsesøster og lege. Mamma tåler ikke å høre ett nei, så hun gir seg aldri. Jeg er kjempelei av livet, jeg skjønner ikke noe, er bare helt forvirret, å henger etter i alt på skolen.

SVAR

Besvart 01.09.2016 20:49:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor blir du sint?

Sinne er en normal følelse som vi alle har, men det er viktig å finne ut hvorfor vi blir sinte og om vi har kontroll over sinnet vårt.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle