Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 15 år og har gått med selvmordstanker i ca ett år. Går det an å bli innlagt på sykehus?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er ei jente på 15 år, har gått med selvmordstanker i 1 år snart. Tørr ikke si ifra til noen at jeg ikke vil leve lenger. Blant folk smiler jeg men er alltid tilbaketrukken... Jeg trenger hjelp, men vet ikke hvordan. går perioder hvor jeg ikke tenker på det men tenker nesten hver dag, kutter gjør jeg også... går det ann å bli innlagt på sykehus eller må jeg prøve å ta selvmord for at det skal gå? eller har du tips til en smertefri død?? takk for svar på forrhånd

SVAR

Besvart 14.09.2016 19:05:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle