Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine vil at jeg skal på på koran-skole, men jeg vil ikke. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

skolen tar 5 dager, så er det helg jippi, mamma har sammen med Andre muslimske foreldre foreslått at ,lørdag og søndag + fredag skal det være en Quran skole altså hva faen nå må Jeg vakne 7.30-16.30 hver lørdag og søndag + fredag som er 15.00-20.00 Jeg blir gal Jeg har prøvd og si at Jeg går i vgs og at det kommer til å gjøre en del ting mye mer vanskeligere men hva faen tror du de sa "Quran helper etter døden og er veldig viktig HVA I HELVETE er dette riktig Jeg blir snart gal JEG HATER DETTE HJELP!!

SVAR

Besvart 21.09.2016 19:43:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle