Hopp til hovedinnholdet

Pappa røsker i meg og har dytta meg. Vet ikke om dette er vold?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en veldig fin pappa, og jeg er glad i han. Det er bare det at vi har et litt vanskelig forhold. Jeg er en kverulant. Det er han også. Jeg er i en periode hvor jeg føler meg trist og negativ, og hjemme hos meg er det ikke lov til å være irritert. Jeg får bare beskjed om å holde kjeft. Pappa har et høyt temperamang og kort lunte. Han kan noen ganger bli rasende. For noen uker siden slengte jeg bare en litt stygg kommentar til søstera mi. Pappa kjeftet på meg, og jeg gikk i fra han. Han kom etter meg og rysket i meg. Han har siden jeg har vært liten rysket i meg, noe jeg aldri har likt. Jeg prøver å gjøre motstand, men da rister han enda mer i meg. Han dytta meg i veggen to ganger så jeg slo meg. Jeg fikk et stort blåmerker på skuldra. Jeg gjør jo ingenting mot han. Han bare kommer etter meg og "tar meg". Etter denne hendelsen pratet vi ikke på flere dager. Mamma støtter alltid pappa. Ho gjør ikke noe når ho ser pappa røske i meg. Jeg vet ikke om dette er vold?

SVAR

Besvart 02.10.2016 17:24:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er det oppdragelse eller vold?

Foreldre skal oppdra barn, men har ikke lov til å utsette dem for vold. Det kan være vanskelig å vite hvor grensa går mellom hva foreldre har lov til og ikke.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle