Hopp til hovedinnholdet

En venn sender nakenbilder av han og kjæresten til meg. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er i vennegjeng med en gutt som er ett år eldre enn meg og vi er egentlig relativt gode venner. Han har kjæreste. Likevel er han utrolig drøy; han forteller om sexleketøyene han og dama bruker, han sender screenshot av hva hun sier og sender det til meg, han er generelt sett veldig flørtete og snakker ofte om at han vil møte meg alene, og alle med normal sosial antenne ville trodd at han prøvde seg på meg (har forhørt meg med venninner). Dama er veldig sjalu og har sagt gjennom han at hun hater meg. Hun blir også ganske usikker på seg selv, og selv om jeg vet at det ikke er min feil så får jeg dårlig samvittighet. Nå har det nådd ei grense, for her om dagen sendte han snap med bilde av at dama sugde pikken hans (tydelig med blitz og hele pakka). Hun var også naken. Selv om hun ikke bør finne seg i dette, bør jeg gjøre noe? Bør jeg si fra til voksne eller bare avslutte vennskapet? Han vet godt hva jeg tenker om det han gjør, jeg har sagt det til han, men han feier det vekk.

SVAR

Besvart 03.10.2016 09:05:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Legger ut bilder av andre uten lov

Har lagt ut noen bilder på Facebook fra en skoletur vi var på. En av de i klassen vil at jeg skal slette bildene av henne, men jeg skjønner ikke hvorfor. Bildene er ikke noe farlige og viser ikke fest eller noe sånt. Hun sier bare at hun ikke synes hun så noe fin ut. Det er jo mine bilder. Kan hun kreve at jeg skal fjerne dem? Hva skjer om jeg ikke gjør det?

 

Les mer
attach_file

Kan man legge ut bilder av andre som man selv har tatt?

Hvor går grensen for hvilke bilder man kan legge ut av andre? Er det nok at man har fotografert bildet selv? Her er noen gode råd.

 

Les mer
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
account_circle